Groningen

A. Jacobsstraat 68

Verkocht onder voorbehoud
Verkocht onder voorbehoud

Woonoppervlakte

154 m2

Perceeloppervlakte

288 m2

Riant en comfortabel herenhuis in het Hoornse Park

Prachtige ligging in de wijk Hoornse Park en nabij het Hoornsemeer. De jonge wijk Hoornse Park kent een open parkachtig karakter. De wijk ligt ten zuidwesten van de stad.

Zeer royaal, dat geldt voor deze woning. De architectonisch opvallende detaillering maakt indruk en geeft een afwisselend beeld aan zowel voor- als achterzijde.
Vanuit de hal komt u in een bijzonder fraaie, ruime en plezierig indeelbare living annex keuken, tuinkamer. Door de open verbindingen is deze ruimte vanuit elke hoek ideaal. De open trap in het midden geeft aan het geheel een heel eigen karakter. Doorzicht en overzicht zijn belangrijke kenmerken van deze woning. Hier is de beschikbare ruimte optimaal benut. De prachtige woonkamer staat ten dele in open verbinding met de grote keuken. Deze is mooi en compleet afgewerkt met inbouwapparatuur: elektrische oven, kookplaat en wasemkap. Een keuken die alle ruimte biedt voor een royale eethoek. Een openslaande deur geeft toegang tot het grote terras en de tuin.
Naast de keuken, ook in open verbinding met de woonkamer, ligt een verrukkelijke tuinkamer, met schuifpui naar het terras en de tuin.
Alles bij elkaar een ideale ruimte die zich op veel verschillende manieren perfect laat inrichten.
De ruime garage is groot genoeg om heel wat spullen in op te bergen.

Op de eerste verdieping liggen drie bijzonder ruime slaapkamers, alle voorzien van grote ramen.
Daarnaast is er een badkamer. Die is compleet afgewerkt met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Terwijl aan de andere zijde een zeer ruime berging/wasruimte is.

De open trap brengt u naar de unieke tweede verdieping. Een schitterende ruimte met veel glas en dus heel veel licht. Met een prachtig uitzicht. Deze bovenruimte geeft aan de woning een sfeervol cachet en een bijzondere meerwaarde. Hier heeft u de ruimte en de gelegenheid om een studio of hobbykamer te maken. Of een extra zitkamer of een groene ‘planten’-kamer. Hier kunt u tevens een royaal dakterras realiseren. Anders dan in een conventioneel rijtjeshuis, beschikt u met deze verdieping over een riante mogelijkheid individuele woonwensen te realiseren!

Dit betreft een uitpondproject. De verkoop zal kosten koper geschieden. Verkoper wijst een projectnotaris aan.


Type woning: tussenwoning

Bouwjaar: 1992

Inhoud: 560 m3

Aantal kamers: 5

Aantal slaapkamers: 4

Foto's

Meer weten over deze woning:

A. Jacobsstraat 68

Bel ons op 050 503 55 40 of vul het contactformulier in.