Van Drenthe tot 't Wad

Team Makelaardij Stad & Ommeland

Welkom bij Makelaardij Stad en Ommeland. Klein maar fijn. Nuchter en met beide benen op de grond. Zo laten de stad, het ommeland en haar inwoners zich het beste omschrijven.


Team

Ons team heeft haar wortels diep in de Groningse klei en Drentse zandgrond gevestigd. Niet voor niets gaven wij onze makelaardij bij de oprichting in 2000 de naam Stad en Ommeland.

 

Margriet Ridderbusch - Edwin Linker - Astrid Schipper

Margriet Ridderbusch - Edwin Linker - Astrid Schipper

Wij zijn thuis in Groningen en omstreken. Of het nu gaat om een huis op het platteland of een stadswoning; Makelaardij Stad en Ommeland weet de mooiste plekjes te vinden. En dankzij onze kleinschaligheid geven wij al uw wensen op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

 

U vindt ons kantoor aan Skagerrak 2 te Groningen.

Loop gerust eens binnen of bel voor een afspraak: 050-503 55 40.

Gecertificeerde makelaars

Onze beëdigde en gecertificeerde makelaars werken nauw samen met verschillende specialisten. Hierdoor bieden wij een breed scala van diensten aan. Van professionele brochures tot 3D-plattegronden en prachtige panoramafoto’s. Tegelijk blijven wij dicht bij onze basis: u kunt altijd rekenen op onze grote en diepgaande kennis en jarenlange ervaring.

 

Belangrijk voor u om te weten is, dat Makelaardij Stad en Ommeland alleen met gediplomeerde en ervaren mensen werkt en ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit betekent voor u een waarborg van kwaliteit én zekerheid.

 

Edwin

Makelaar Edwin Linker is een doorvrager en een scherp waarnemer. Hij is sterk resultaatgericht en denkt met u mee vanuit zijn grote vak- en bouwkundige kennis. Edwin denkt buiten de kaders, is creatief en zoekt altijd dé oplossing voor u als klant. Hij bindt klanten langdurig aan zich door zijn persoonlijke en respectvolle benadering.

Beëdigd NVM-makelaar
Edwin Linker
Register Makelaar Taxateur

Lees verder

Margriet

Margriet is het kloppend hart van de Makelaardij Stad en Ommeland. Persoonlijk en vriendelijk. Accuraat. Integer. Ze ondersteunt de makelaar in de breedste zin van het woord. Margriet legt snel verbanden tussen verschillende telefoontjes, e-mails en gesprekken, waardoor ze perfect in staat is u de juiste ondersteuning te bieden. Ze beheert de agenda van de makelaar en assisteert bij woningbezichtingen.

Hoofd back office
Margriet Ridderbusch

Lees verder

Astrid

Astrid is die vriendelijke stem als u ons belt. Astrid heeft flair, pit, en geeft u meteen het ‘de klant is koning gevoel’ dat u verdient. Als assistent op de back office is zij professioneel, kijkt voor uit, is zeer dienstverlenend en hulpvaardig. Tot haar functie behoren het assisteren bij het opstellen van koopaktes, agendabeheer, post en e-mail, telefoon, en het verzorgen van de facturatie.

Assistent back office
Astrid Schipper

Lees verder