Nieuws


Makelaardij Stad en Ommeland hoofdsponsor Buitenspel

In maart verschijnt ‘Buitenspel’, een gezellig kaartspel. Makelaardij Stad en Ommeland besloot hoofdsponsor te worden. “Om onze betrokkenheid te tonen bij de amateursport, om bij te dragen aan goede doelen, en om onze naamsbekendheid te vergroten”, zegt makelaar Edwin Linker.

“Het spel wordt onder meer via de amateur voetbalclubs verkocht. Daar houden de clubs een leuk bedrag aan over. Daarnaast gaat een belangrijk deel van de opbrengst naar goede doelen. Ook dat vinden wij belangrijk. We staan als makelaar dagelijks klaar in Groningen en Drenthe. We zijn hier diepgeworteld.”

Buitenspel is een product van mediabedrijf iSponsor uit Norg. Een jong bedrijf met innovatieve plannen. Accountmanager Michiel Vrielink: “Met ons spel helpen we makelaardij Stad en Ommeland aan nog meer bekendheid in Groningen en Drenthe. Maar voor ons is het belangrijk dat er een win-win situatie ontstaat.

 

Een win-win situatie!

Want door mee te doen aan Buitenspel helpt Makelaardij Stad en Ommeland vele amateurvoetbalverenigingen in Groningen en Drenthe. Zij kunnen honderden tot duizenden euro’s verdienen voor hun clubkas, zonder financiële risico’s.”

Het spel is vanaf maart verkrijgbaar, we houden u via onze website en sociale media op de hoogte!


Oudere berichten

  • Ook een makelaar wil wel eens verhuizen

    Vorige week is Makelaardij Stad en Ommeland verhuisd. Van de Oude Boteringestraat in hartje stad, naar Skagerrak 2, net buiten de ring.

    Lees bericht
  • Je huis verkopen… terwijl alles anders wordt

    In een leegstaand huis aan de Waterloolaan in Groningen ontmoeten we Makelaar en Taxateur Edwin Linker. Tussen de bezichtigingen door. De woning staat leeg en iedereen kan zien dat er het nodige moet gebeuren voordat je hier comfortabel kunt wonen. Als we naar buiten kijken zien we dat de werkzaamheden aan de ringweg in alle hevigheid zijn begonnen. Je huis verkopen… terwijl alles anders wordt. Hoe dan?

    Lees bericht