Makelaar op Wonen & Co in MartiniPlaza

Hebt u al tickets voor Wonen & Co? Neem dan een kijkje bij Makelaardij Stad en Ommeland. Voor het eerst staat er namelijk ook een makelaar voor u klaar op deze woonbeurs voor het Noorden.


Zaterdag 18 en zondag 19 maart Martiniplaza

U vindt hem zaterdag 18 en zondag 19 maart op Wonen & Co 2017 in MartiniPlaza in Groningen, in de stand van Medior financieel advies.

Makelaar Edwin Linker van Makelaardij Stad & Ommeland: “Het is een eerste keer dat we op Wonen & Co staan. In MartiniPlaza, midden tussen de grote designjongens zoals Leolux, Havee, Interstar, Gelderland, Pilat&Pilat, Label en Bert Plantagie.”

Wonen & Co 2017

Wonen & Co 2017

Iedere financiering

Makelaardij Stad & Ommeland is te vinden in de stand van een goede samenwerkingspartner: Medior financieel advies.

Het is niet gek dat een gerenommeerd financieel adviesbureau kiest voor Makelaardij Stad & Ommeland. Makelaar Edwin Linker staat bekend als een makelaar die  ‘tot het gaatje gaat’ bij het vinden van de juiste financiering voor zijn klanten. Want al is de rente historisch laag, voor veel mensen is het moeilijk om de juiste financiering te vinden. Banken stellen namelijk steeds hogere eisen aan huizenkopers.

We zijn gevraagd door de mensen van Medior financieel advies of we bij hen in de stand willen staan. Medior is een jong en dynamisch financieel advieskantoor uit Groningen.

Het kantoor is in 2008 opgericht door Niels Greven en Martin Kuperus

Makelaar ‘tot het gaatje’

Makelaardij Stad & Ommeland staat bekend als makelaar die optimaal meedenkt met klanten. Vaak zijn dat verkopers die de beste prijs voor hun huis willen. Maar Edwin Linker helpt ook klanten bij het aankopen van een woning. Daarbij gaat hij geen uitdaging uit de weg.

Edwin: “Onlangs had ik bijvoorbeeld mensen die een moeilijk object wilden kopen in Roderesch. Er zat helaas veel asbest in dat gesaneerd moest worden en er was sprake van bodemvervuiling.  Daar kijken veel banken moeilijk tegen aan. Die vinden zo’n object een risico. In samenwerking met Medior hebben we van alles geprobeerd. Het vroeg de nodige creativiteit, maar uiteindelijk slaagden we er toch in om een geschikte financiering te vinden voor onze klanten. Gevolg: een klant die me iedere keer dat ik hem spreek opnieuw bedankt.”

Vakkennis, creativiteit, doorzettingsvermogen en altijd eerlijk. Het zijn deze kwaliteiten die Medior in Makelaardij Stad & Ommeland herkent. Linker: “Door onze samenwerking weten we wat we aan elkaar hebben. Samen krijgen we elke verkoop, aankoop en financiering rond. Kom gerust eens kennismaken bij onze stand op Wonen & Co.”

Vakkennis, creativiteit, doorzettingsvermogen en altijd eerlijk.

Het zijn deze kwaliteiten die Medior in Makelaardij Stad & Ommeland herkent.

Wilt u een huis kopen of verkopen?

Neem dan een kijkje bij Wonen & Co. U vindt Makelaardij Stad & Ommeland in de stand van Medior Financieel Advies.

Tickets voor Wonen & Co:  zaterdag 18 en zondag 19 maart – 10.00 – 18.00 uur.

Entree online: € 10. Entree aan de kassa: € 11,50 (tot 12 jaar gratis)Oudere berichten