De ideale presentatie van uw woning op Funda

De crisis in de huizenmarkt is voorbij. Gelukkig. Wilt u uw huis verkopen, dan hoeft u zich in de meeste gevallen geen zorgen meer te maken of u het wel kwijtraakt. Maar waarom zou u dan nog een makelaar inschakelen? Omdat u de beste prijs wilt.


Makelaar Edwin Linker van Makelaardij Stad en Ommeland: “Uw huis verkocht krijgen, is op dit moment misschien niet zo’n grote kunst meer, maar u wilt wel de beste prijs. Makelaardij Stad & Ommeland zorgt voor een complete presentatie van uw woning. Wij brengen uw huis onder de aandacht op een frisse en moderne manier.”

Weet u nog waarom u uw huis kocht? Omdat u er verliefd op werd? Omdat dat huis precies dat goede gevoel gaf, van licht, warmte en ruimte? Gevoel is een belangrijke factor in het kopen van een huis. Je moet als koper een beetje verliefd worden op een huis. Precies daar speelt een goede verkooppresentatie op in.

Mensen die een huis zoeken, kijken tegenwoordig eerst op internet, op Funda. Daarom is het van groot belang dat uw huis opvalt. Dat kunnen alleen specialisten zoals Makelaardij Stad en Ommeland voor u doen. Zij helpen u met goede interieurfoto’s en 2D en 3D-plattegronden, zodat de kopers goed zien hoe aantrekkelijk uw huis is, en wat de inrichtingsmogelijkheden zijn. ‘Waar zetten we de bank? En waar zetten we ons bed?’ Met behulp van de handige kaarten volgens de NEN 2580-norm kunnen geïnteresseerden het huis als het ware al gaan inrichten.

"Het gaat niet alleen om de juiste belichting en de nabewerking van de foto's"

Linker: “Veel mensen kijken tegenwoordig naar woonprogramma’s zoals VT Wonen. En ze bestuderen woonbladen. Daarin staan huizen prachtig afgebeeld. Daar wilt u niet voor onderdoen. We werken daarom met professionele fotografen die ervoor zorgen dat uw huis net zo fantastisch op de foto komt als in de woonbladen.  Het gaat daarbij niet alleen om de juiste belichting en de nabewerking van de foto’s. Het gaat er ook om dat uw huis mooi is opgeruimd, en dat er zo min mogelijk persoonlijke spullen op de foto’s te zien zijn. Kopers willen immers niet ‘uw smaak’ kopen. Nee, ze willen een huis waar ze zichzelf thuis voelen. Door een optimale presentatie verleiden we kopers om in hun gedachten uw huis al te veranderen in ‘hun huis.’ Het huis dat je móet hebben, al kost het misschien iets meer.”

Dezelfde ruimte, voor en na bewerking... om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Dezelfde ruimte, voor en na bewerking... om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Uiteraard helpt makelaar Edwin Linker u graag met nog veel meer tips. Daardoor zal uw huis zich op Funda onderscheiden. U krijgt meer kijkers en een betere prijs. Een goede woningpresentatie verdient zichzelf terug.

Vraag nu gratis onze brochure “De Ideale Woningpresentatie” aan. Bel ons of e-mail uw gegevens naar info@mseo.nl.Oudere berichten

 • Makelaardij Stad en Ommeland hoofdsponsor Buitenspel

  In maart verschijnt ‘Buitenspel’, een gezellig kaartspel. Makelaardij Stad en Ommeland besloot hoofdsponsor te worden. “Om onze betrokkenheid te tonen bij de amateursport, om bij te dragen aan goede doelen, en om onze naamsbekendheid te vergroten”, zegt makelaar Edwin Linker.

  Lees bericht
 • Ook een makelaar wil wel eens verhuizen

  Vorige week is Makelaardij Stad en Ommeland verhuisd. Van de Oude Boteringestraat in hartje stad, naar Skagerrak 2, net buiten de ring.

  Lees bericht
 • Je huis verkopen… terwijl alles anders wordt

  In een leegstaand huis aan de Waterloolaan in Groningen ontmoeten we Makelaar en Taxateur Edwin Linker. Tussen de bezichtigingen door. De woning staat leeg en iedereen kan zien dat er het nodige moet gebeuren voordat je hier comfortabel kunt wonen. Als we naar buiten kijken zien we dat de werkzaamheden aan de ringweg in alle hevigheid zijn begonnen. Je huis verkopen… terwijl alles anders wordt. Hoe dan?

  Lees bericht
 • ‘Een makelaar waar je op kan bouwen’ Hester en Jan de Vries verkopen èn kopen een huis in Groningen.

  “We hebben veel ervaring met makelaars. Daardoor kunnen we zeggen dat Edwin Linker van Makelaardij Stad en Ommeland (MSEO) een heel fijne makelaar is, eentje die echt alles voor je doet, en waar je op kan bouwen.”

  Lees bericht
 • Groningen of Drenthe?

  De zuidkant van de stad Groningen ligt tegen Drenthe aan.  Vlak na de wijk Hoornsemeer rij je Drenthe al in. Achter de wijk Ter Borch is de Terborchlaan de grens tussen Groningen en Drenthe. Woon je aan de andere kant van die grens, in Eelderwolde, dan ben je een Drent en voel je je Stadjer.

  Lees bericht
 • Rob Mathijssen: “Waarom we kozen voor het persoonlijke van een kleinere makelaardij.”

  Eigenlijk hadden ze een rondje willen maken langs drie makelaars en daaruit de beste kiezen, maar het liep anders. Toen ze eenmaal kennis hadden gemaakt met makelaar Edwin Linker van Makelaardij Stad en Ommeland, was er meteen een klik. Waarom zou je dan nog verder kijken?

  Lees bericht
 • Soms zien we dat onze klanten hun huis snel verkopen. Hoe kan dat?

  Het is natuurlijk fijn voor de verkoper van een huis, maar minder prettig voor de koper van een huis. Want hoe snel moet je zijn om het huis van je dromen te kopen? Heel snel, bleek de afgelopen week maar weer eens bij een aantal woningen in Groningen.

   

  Lees bericht
 • ‘Makelaar Edwin Linker denkt met je mee’ Renate en Chienus verkochten hun huis in Sauwerd.

  “Edwin Linker is heel eerlijk en praat met je op gelijke voet,” vertellen Renate en Chienus Metus. De IG-verzorgende en de beleidsmedewerker van de Rijksuniversiteit Groningen zitten aan de eettafel van hun tijdelijke huis. Ze zijn er tevreden over hoe Makelaardij Stad en Ommeland hen hielp bij het verkopen van hun huis in Sauwerd.

  Lees bericht
 • Krappe huizenmarkt in Groningen: een aankoopmakelaar is nu wel zo slim

  De huizenmarkt is krap. Heel krap. Ik houd het dagelijks bij. In de stad staan momenteel slechts 776 huizen te koop. Een hoogtepunt voor verkopers, maar een dieptepunt als je een huis wilt kopen. Als je aan het eind van de dag belt, is dat leuke huis al net voor je neus verkocht. Voorkom teleurstellingen! Wij van Makelaardij Stad en Ommeland staan voor u klaar bij het vinden van uw droomhuis.

  Lees bericht
 • Makelaardij Stad & Ommeland scoort op Wonen & Co

  Makelaar Edwin Linker had zichtbaar plezier. Hij en zijn Makelaardij Stad & Ommeland stonden afgelopen week ook op de woonbeurs Wonen & Co in MartiniPlaza. Edwin: “Het is ontzettend druk op de beurs en onze stand trok heel veel geïnteresseerden.”

  Lees bericht
 • Makelaar op Wonen & Co in MartiniPlaza

  Hebt u al tickets voor Wonen & Co? Neem dan een kijkje bij Makelaardij Stad en Ommeland. Voor het eerst staat er namelijk ook een makelaar voor u klaar op deze woonbeurs voor het Noorden.

  Lees bericht
 • Je eerste woning. Starters op de woningmarkt.

  Het is eigenlijk één van de mooiste dingen aan mijn werk: het begeleiden van starters op de woningmarkt. Het kopen van je eerste huis hoort een hoogtepunt in je leven te zijn maar spannend is het wel. Als makelaar neem ik  die zorgen van klanten graag weg. Het geeft ze een goed gevoel dat ze kunnen vertrouwen op onze kennis en ervaring. En dan die blije gezichten als ze de sleutel krijgen. Je eerste helemaal eigen huis!

  Lees bericht