De ideale presentatie van uw woning op Funda

De crisis in de huizenmarkt is voorbij. Gelukkig. Wilt u uw huis verkopen, dan hoeft u zich in de meeste gevallen geen zorgen meer te maken of u het wel kwijtraakt. Maar waarom zou u dan nog een makelaar inschakelen? Omdat u de beste prijs wilt.


Makelaar Edwin Linker van Makelaardij Stad en Ommeland: “Uw huis verkocht krijgen, is op dit moment misschien niet zo’n grote kunst meer, maar u wilt wel de beste prijs. Makelaardij Stad & Ommeland zorgt voor een complete presentatie van uw woning. Wij brengen uw huis onder de aandacht op een frisse en moderne manier.”

Weet u nog waarom u uw huis kocht? Omdat u er verliefd op werd? Omdat dat huis precies dat goede gevoel gaf, van licht, warmte en ruimte? Gevoel is een belangrijke factor in het kopen van een huis. Je moet als koper een beetje verliefd worden op een huis. Precies daar speelt een goede verkooppresentatie op in.

Mensen die een huis zoeken, kijken tegenwoordig eerst op internet, op Funda. Daarom is het van groot belang dat uw huis opvalt. Dat kunnen alleen specialisten zoals Makelaardij Stad en Ommeland voor u doen. Zij helpen u met goede interieurfoto’s en 2D en 3D-plattegronden, zodat de kopers goed zien hoe aantrekkelijk uw huis is, en wat de inrichtingsmogelijkheden zijn. ‘Waar zetten we de bank? En waar zetten we ons bed?’ Met behulp van de handige kaarten volgens de NEN 2580-norm kunnen geïnteresseerden het huis als het ware al gaan inrichten.

"Het gaat niet alleen om de juiste belichting en de nabewerking van de foto's"

Linker: “Veel mensen kijken tegenwoordig naar woonprogramma’s zoals VT Wonen. En ze bestuderen woonbladen. Daarin staan huizen prachtig afgebeeld. Daar wilt u niet voor onderdoen. We werken daarom met professionele fotografen die ervoor zorgen dat uw huis net zo fantastisch op de foto komt als in de woonbladen.  Het gaat daarbij niet alleen om de juiste belichting en de nabewerking van de foto’s. Het gaat er ook om dat uw huis mooi is opgeruimd, en dat er zo min mogelijk persoonlijke spullen op de foto’s te zien zijn. Kopers willen immers niet ‘uw smaak’ kopen. Nee, ze willen een huis waar ze zichzelf thuis voelen. Door een optimale presentatie verleiden we kopers om in hun gedachten uw huis al te veranderen in ‘hun huis.’ Het huis dat je móet hebben, al kost het misschien iets meer.”

Dezelfde ruimte, voor en na bewerking... om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Dezelfde ruimte, voor en na bewerking... om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Uiteraard helpt makelaar Edwin Linker u graag met nog veel meer tips. Daardoor zal uw huis zich op Funda onderscheiden. U krijgt meer kijkers en een betere prijs. Een goede woningpresentatie verdient zichzelf terug.

Vraag nu gratis onze brochure “De Ideale Woningpresentatie” aan. Bel ons of e-mail uw gegevens naar info@mseo.nl.Oudere berichten