Soms zien we dat onze klanten hun huis snel verkopen. Hoe kan dat?

Het is natuurlijk fijn voor de verkoper van een huis, maar minder prettig voor de koper van een huis. Want hoe snel moet je zijn om het huis van je dromen te kopen? Heel snel, bleek de afgelopen week maar weer eens bij een aantal woningen in Groningen. 


Een snelle verkoop is afhankelijk van de vraag in de markt. Als je een aantrekkelijk huis verkoopt op een gespannen markt kan het heel snel gaan.

Makelaardij Stad en Ommeland is een klein kantoor. We letten daarom ook op de kleine dingen. We adviseren de verkoper om voor de verkoop de puntjes op de i te zetten zodat onze fotograaf de woning in al zijn schoonheid vast kan leggen.

Op het moment dat het huis in de verkoop komt gaat Edwin Linker direct ‘de boer op’. Hij legt contact met collega’s en mensen waarvan hij verwacht dat ze interesse in het huis zouden kunnen hebben. Zo kan het zijn dat Edwin mensen tijdens eerdere bezichtigingen heeft ontmoet en daarom goed op de hoogte is van hun woonwensen. Logisch dat zij een seintje krijgen als hun droomhuis te koop komt te staan.

Snel handelen

Als er reacties komen en bezichtigingen worden gepland is Makelaardij Stad en Ommeland gewend om snel te denken, snel te schakelen met alle partijen, en als het moet snel te handelen. We hechten daarbij grote waarde aan een optimale dienstverlening aan onze relaties.

Als er een goed bod wordt uitgebracht beslist de verkoper van het huis of de verkoop door gaat. Wij staan paraat met advies en begeleiding. En dan kan het inderdaad snel gaan. We zijn gewend om dan snel te werken.

Het is goed om te weten dat wij ook het snelle klappen van de zweep kennen als jij degene bent die die prachtige woning wilt kopen. Want we helpen niet allen met verkopen, maar ook met aankopen. Zodat iedereen in Stad en Ommeland in dat mooie huis kan wonen!Oudere berichten

Je huis goed verkopen? Hulp bij het aankopen van je droomhuis?

Neem contact met ons op!