Mijn favorieten

Groningen of Drenthe?

De zuidkant van de stad Groningen ligt tegen Drenthe aan.  Vlak na de wijk Hoornsemeer rij je Drenthe al in. Achter de wijk Ter Borch is de Terborchlaan de grens tussen Groningen en Drenthe. Woon je aan de andere kant van die grens, in Eelderwolde, dan ben je een Drent en voel je je Stadjer.
 En natuurlijk profiteer je dan van zowel de Drentse als de Groninger gemakken. Je bent binnen een paar minuten in de stad. En als je wilt winkelen in een gemoedelijk dorp dan rij je even snel naar Eelde-Paterswolde. De inwoners vinden het ideaal.
 


We merken het bij Makelaardij Stad en Ommeland direct als er een woning uit deze omgeving te koop staat, zoals op dit moment de Cunera van Wahrenlaan. Ongekende aantallen bezoekers bezoeken onze website en bekijken het filmpje van de prachtige woning die we daar in de verkoop hebben staan.
 


Wij voelen ons thuis in de wijken Piccardhof, Hoornse Meer, De Wijert, Helpman en de omringende dorpen. We komen er vaak en graag. Wil je binnenkort een huis kopen of verkopen in één van deze wijken dan is dat goed om te weten…

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring