Mijn favorieten

Je eerste woning. Starters op de woningmarkt.

Het is eigenlijk één van de mooiste dingen aan mijn werk: het begeleiden van starters op de woningmarkt. Het kopen van je eerste huis hoort een hoogtepunt in je leven te zijn maar spannend is het wel. Als makelaar neem ik  die zorgen van klanten graag weg. Het geeft ze een goed gevoel dat ze kunnen vertrouwen op onze kennis en ervaring. En dan die blije gezichten als ze de sleutel krijgen. Je eerste helemaal eigen huis!

 


Als makelaar help je mensen bij het maken van één van de belangrijkste keuzes in hun leven. Je bent net afgestudeerd, je hebt je droomvrouw ontmoet, hebt je eerste baan, maar nu nog je droomhuis! Ik zie het bij veel klanten. Je eerste salaris, of heb je er al even voor gespaard? Kun je genoeg hypotheek krijgen voor je eigen huis? Dan ben je eindelijk goedkoop uit, want de maandlasten van een koopwoning liggen een derde onder die van een huurwoning. Bovendien: een koophuis is een prima belegging.
 

Grote stap

Ik zie het vaak, starters op de woningmarkt. Het zou een prachtig moment moeten zijn, eindelijk dat huis dat helemaal van je zelf is, je eigen plekje, helemaal je smaak.


Toch is voor veel starters de stap naar hun eerst koopwoning heel groot. Hoe werkt het allemaal en waar moet je op letten? Het gaat natuurlijk ook om veel geld. Spannend en een beetje eng dus. Voor een bezichtiging moet je er tegenwoordig al snel bij zijn. En dan begint het pas. Wat is het ideale huis voor jou en je gezin? Wat is de bouwkundige staat? Wat is een redelijke prijs? Je moet gaan onderhandelen, maar hoe werkt dat? Biedt je veel te laag of juist te hoog?
 

Zorgen uit handen

Als beëdigde en gecertificeerde makelaars kunnen wij gelukkig al die zorgen uit handen nemen. We werken daarin nauw samen met verschillende specialisten. Hierdoor bieden wij een breed scala van diensten aan. Belangrijk voor u om te weten is, dat Makelaardij Stad en Ommeland alleen met gediplomeerde en ervaren mensen werkt en ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit betekent voor u een waarborg van kwaliteit én zekerheid.


Wat u dat oplevert? U koopt uw droomhuis voor de beste prijs. Wij informeren u uitgebreid over de bouwkundige staat van het huis. We zoeken uit of er zaken spelen zoals erfdienstbaarheid, we begeleiden u van aankoop tot notaris, zorgen dat het huis netjes wordt achtergelaten en noteren de meterstanden. Ik vind dat altijd een mooi moment, als mensen de sleutel overhandigd krijgen. Die zucht van opluchting, die brede lach en pretogen! Nu kan het zware werk van behangen, verven en verhuizen beginnen. Samen hebben wij het aankooptraject tot een goed uit gebracht. Nu is het tijd voor huiselijk geluk! Daar doe je het als makelaar voor.


Makelaardij Stad en Ommeland

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring