Mijn favorieten

Blog

‘Een makelaar waar je op kan bouwen’ Hester en Jan de Vries verkopen èn kopen een huis in Groningen.
Geplaatst op: 28 november 2019
“We hebben veel ervaring met makelaars. Daardoor kunnen we zeggen dat Edwin Linker van Makelaardij Stad en Ommeland (MSEO) een heel fijne makelaar is, eentje die echt alles voor je doet, en waar je op kan bouwen.”
Lees meer...
Je huis verkopen… terwijl alles anders wordt
Geplaatst op: 4 november 2019
In een leegstaand huis aan de Waterloolaan in Groningen ontmoeten we Makelaar en Taxateur Edwin Linker. Tussen de bezichtigingen door. De woning staat leeg en iedereen kan zien dat er het nodige moet gebeuren voordat je hier comfortabel kunt wonen. Als we naar buiten kijken zien we dat de werkzaamheden aan de ringweg in alle hevigheid zijn begonnen. Je huis verkopen... terwijl alles anders wordt. Hoe dan?
Lees meer...
‘Makelaar Edwin Linker denkt met je mee’ Renate en Chienus verkochten hun huis in Sauwerd.
Geplaatst op: 1 juli 2019
“Edwin Linker is heel eerlijk en praat met je op gelijke voet,” vertellen Renate en Chienus Metus. De IG-verzorgende en de beleidsmedewerker van de Rijksuniversiteit Groningen zitten aan de eettafel van hun tijdelijke huis. Ze zijn er tevreden over hoe Makelaardij Stad en Ommeland hen hielp bij het verkopen van hun huis in Sauwerd.
Lees meer...
Je eerste woning. Starters op de woningmarkt.
Geplaatst op: 4 november 2019
Het is eigenlijk één van de mooiste dingen aan mijn werk: het begeleiden van starters op de woningmarkt. Het kopen van je eerste huis hoort een hoogtepunt in je leven te zijn maar spannend is het wel. Als makelaar neem ik die zorgen van klanten graag weg. Het geeft ze een goed gevoel dat ze kunnen vertrouwen op onze kennis en ervaring. En dan die blije gezichten als ze de sleutel krijgen. Je eerste helemaal eigen huis!
Lees meer...
Rob Mathijssen: “Waarom we kozen voor het persoonlijke van een kleinere makelaardij.”
Geplaatst op: 4 november 2019
Eigenlijk hadden ze een rondje willen maken langs drie makelaars en daaruit de beste kiezen, maar het liep anders. Toen ze eenmaal kennis hadden gemaakt met makelaar Edwin Linker van Makelaardij Stad en Ommeland, was er meteen een klik. Waarom zou je dan nog verder kijken?
Lees meer...
Je hoort Stad & Ommeland op RTV Noord
Geplaatst op: 27 november 2019
Na het tekenen van de contracten was Makelaardij Stad en Ommeland te horen op RTV Noord
Lees meer...
Krappe huizenmarkt in Groningen: een aankoopmakelaar is nu wel zo slim
Geplaatst op: 28 november 2019
De huizenmarkt is krap. Heel krap. Ik houd het dagelijks bij. In de stad staan momenteel slechts 776 huizen te koop. Een hoogtepunt voor verkopers, maar een dieptepunt als je een huis wilt kopen. Als je aan het eind van de dag belt, is dat leuke huis al net voor je neus verkocht. Voorkom teleurstellingen! Wij van Makelaardij Stad en Ommeland staan voor u klaar bij het vinden van uw droomhuis.
Lees meer...
Groningen of Drenthe?
Geplaatst op: 4 november 2019
De zuidkant van de stad Groningen ligt tegen Drenthe aan. Vlak na de wijk Hoornsemeer rij je Drenthe al in. Achter de wijk Ter Borch is de Terborchlaan de grens tussen Groningen en Drenthe. Woon je aan de andere kant van die grens, in Eelderwolde, dan ben je een Drent en voel je je Stadjer.
Lees meer...