Van Drenthe tot 't Wad

Aankoop

Een huis vinden en kopen met Makelaardij Stad & Ommeland als aankoopmakelaar.


Droomhuis

Wilt u uw droomhuis in Groningen of Drenthe kopen? Dan moet u er tegenwoordig snel bij zijn, want de huizen vliegen momenteel als warme broodjes over de toonbank. Verkopers proberen daardoor ook vaak het onderste uit de kan te halen. Des te meer reden om juist nu Makelaardij Stad & Ommeland in de arm te nemen als aankoopmakelaar.

Waarom Makelaardij Stad & Ommeland als aankoopmakelaar?

  • Wij kennen de Noordelijke huizenmarkt als geen ander.
  • Wij kennen alle tips, trucs en tactieken rond het koopproces.
  • Als aankoopmakelaar begeleiden wij u van begin tot eind met uw zoektocht naar uw nieuwe woning.
  • Wij zorgen er daardoor voor dat u uiteindelijk kosten bespaart bij de aankoop van uw woning; u koopt tegen de laagste prijs en tegen de beste voorwaarden.

Makelaardij Stad & Ommeland kent de Noordelijke huizenmarkt als geen ander

Ieder huis is anders. Iedere koper zoekt iets anders. Wat biedt u op een huis? Heeft het (verborgen) gebreken? Is het een goede investering met het oog op uw toekomst? Wij kijken met een vakkundige, zakelijke en objectieve blik naar de woning van uw keuze. Als aankoopmakelaar nemen wij u alle zorgen rond de koop uit handen. Wat telt is een degelijke samenwerking en het beste resultaat. Dat snapt Makelaardij Stad & Ommeland als geen ander.

"Makelaar Edwin Linker schat woningen snel en goed op waarde en zag dingen die ik niet zag."

Een geoefend oog ziet altijd meer.

Koophuis vinden in Groningen of Drenthe

De aankoopmakelaar van Makelaardij Stad & Ommeland kent de markt en weet waar kansen liggen. Hij adviseert in elke stap van de woningaankoop. Dat begint al bij de selectie van passende koopwoningen die aansluiten bij de woonwens van u als huizenzoeker. Ook begeleidt onze makelaar bezichtigingen en controleert daarbij nauwkeurig de bouwtechnische en juridische staat van de woning.

Heeft u uw koophuis gevonden? Makelaardij Stad & Ommeland onderhandelt voor de beste prijs.

Voorwaarden, koopakte en overdracht

De aankoop van een huis vraagt om juridische en bouwkundige kennis. Makelaardij Stad & Ommeland heeft die kennis in huis. Zie onze makelaar als uw zaakwaarnemer en belangenbehartiger. Samen met Stad & Ommeland stelt u uw wensenlijst samen waaraan uw nieuwe woning moet voldoen.

U controleert het huis tijdens de eindinspectie samen met onze makelaar. Is alles in orde? Ten slotte vergezelt de makelaar u naar de notaris voor de officiële overdracht.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier!